Skautský ples ve stylu COUNTRY (aneb všichni do flanelu)

Po vynucené dvouleté covidové pauze konečně je zase plesová sezóna v plném proudu!

My Junáci, jsme měli to štěstí, že termín našeho plesu připadl na konec druhého kola voleb prezidenta České republiky – generál Pavel versus Babiš. Celé přípravy plesu (pečení a balení perníčků, shánění a soupis darů do tomboly, nácvik předtančení, příprava obálek do tomboly atd.) probíhaly současně s dosti nechutnou kampaní, a tak v den konání plesu jsme byli všichni moc rádi, že už je to za námi, a že to tak dobře dopadlo. 

Nicméně ples proběhl v nejlepším pořádku a i nového prezidenta generála Petra Pavla jsme tam měli, sice jenom na plakátě, ale měli. K tanci a poslechu nám parádně zahrála kyjovská kapela ŠU-FA. Tombola byla opět bohatá a darů bylo dokonce více než platících návštěvníků plesu. VŠEM SPONZORŮM A DÁRCŮM DĚKUJEME. Krásné předtančení si připravila děvčata z dívčího odd. SQUAW. Dá se říct, že již tradiční půlnoční překvapení si pak secvičila směska nějakých stařenek o berlách, ze kterých se nakonec vyloupla ta nejkrásnější děvčata z celého Junáku Ratíškovice. Taky jsme trochu obnovili výzdobu sálu a nechyběl ani oblíbený fotokoutek.

Podle počtu flanelek si dovolím tvrdit, že nejen s plesem, ale i s výsledkem voleb byla nakonec spokojena drtivá většina návštěvníků našeho plesu.

Zapsal: Palis

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..