Výprava do hlubin země 3/3/2012

Vše začalo srazem u klubovny v 9:00.Na výpravu se nas sešlo 14.Před klubovnou:dali jsme si náš oddílový pokřik ,,KEEP SMILING´´, vyhraničili jsme si hřiště kde se bude hrát a hráli jsme KRVINY . Dali jsme si dvě hry a Kuky mezi tím našla 3 pevné paličky na TROJNOŽKU . Dali jsme si také 2 hry …

Vydali jsme se na cestua cestů sme hráli . Na první zastávce jsme si zahráli HOSPODA , PODBÍHAČKA-PŘESKAKOVAČKA POD LANEM . A šli jsme dál.Na další zastávce jsme dětskám dali za ůkol najít co nejvíce věcí na písmeno K . Našli jich nejvíce 8 . Popošli jsme ještě kousek a byli jsme u jamy(propadliny) , kde jsme měli předem vykopanou díru. Dětska s Kuky šli ZBÍRAT DŘEVO NA OHEŇ a při tom hledání vhodného dřeva NAŠLI KEŠKU , ve které byl vložen lísteček na němž byla vytisknuta hystorie . Zahráli si zajímavou hru ZÁVODY F1 ? kdo nejrychleji uběhne 3 předem určené kolečka.

Soutěž mezi dětskama-KDO NAZBÍRÁ VÍCE ŠIŠEK Etapovka-Markus ,,spadl´´ do propadliny a byl v bezvědomí ze zlomenou rukou.Dětska ho museli vytáhnůt z propadliny a ošetřit mu to,přivést ho do vědomí,atd.Pak OBĚD-těstoviny z kečupem a strouhaným sýrem. Sů rozděleni do 2 skupin a po lese sů poházané lístečky bílé a modro-bílé?KDO NAJDE VÍCE LÍSTEČKŮ VYHRÁVÁ-modré lístečky měli cenu 2 bílých lístečků Dále se hrála SKOVKA.v lese. A nakonec slibovaná soutěž mezi Lvíčaty a Orli-PŘETAHOVANÁ-vyhráli Orli a dostali Studeňskůpečeť.

Přišli jsme spět před klubovnu kde na nás čekali rodiče dětí tak jsme si dali závěrečnýoddílový pokřik ,,KEEP SMILING´´ a šli jsme domů.

Zapsala – Anče

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..