Cesta do hlubin počítačové skříně leden 2012

V noci pátek 13.1.2012 proběhla na Muzeu naftového dobývání v Hodoníně akce pro počítačové nadšence. Nesla podtitul “Rozebrání PC do šroubku a to doslova”, jež byl plně naplněn (Essmovo nabušené PC se proměnilo na pytlík šroubku, hromádku drátků a kupu bordela – promiň, ale ty RAM už asi nenajdeme).

Akce se zúčastnili: Z Ratěk – Hrach, Pavlík, Bob, Bubo, Flip, (Hugo opožděně), Tonda z Hodonína, Jerry z Prušánek a Míša na druhou (pár). Rozebralo se plno samovolně polehávajících komponentů – zdroje, ventilátory, CDromky a taky cca 10 kompletních PC – to vše bylo sesbíráno díky darům.

Tímto vás chci požádat, máte-li staré PC určené k vyhození, kontaktujte Hracha, protože další pokračování akce se plánuje. A co se stalo s “odpadem”? Co sa hodilo rozebíračům, to si vzali. Co se bude dát využit, pošle se na vývoj programování mikropočítačů, zbytek se odveze do tříděného odpadu.

Tímto děkuji Staňovi Benadovi (Občanské sdružení MUZEUM NAFTOVÉHO DOBÝVÁNÍ A GEOLOGIE) za poskytnutí prostorů k rozebrání a noční prohlídku muzea.   Hrach

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..