Kapka 2002

Rok od roku je Kapka silnější a silnější, čímž vice a více pomáhá nemocným.

Nic z toho by nebylo možné bez Junáka. (MUDr. Vladimír Koza ,předseda správní rady Nadace pro transplantace kostní dřeně)

A tak se i náš oddíl zúčastnil této akce, která byla věnována výběru peněz na transplantaci kostní dřeně. Úkolem účastníků bylo umýt skla na automobilech u čerpacích stanic a následně vybrat nějaký ten peníz.Nyní se podívejme jak se naší adepti tohoto úkolu zhostili!

Letos se zúčastnily 4 posádky.Obsadili jsme čerpací stanice v Moravském Písku, Vlkoši, Hodoníně a Svatobořicích.

V pátek ráno 21.června jsem přišla společně se Špuntem do klubovny na akci, která se jmenuje KAPKA 2002 a spočívá v tom že umýváme okna autům na benzínkách a peníze, které za to dostaneme od řidičů jdou na nadaci, která financuje dárcovství kostní dřeně.
V klubovně už byli Essmo a Milda.Asi ze 15 min. přijeli Blesk a Joe. Dostali jsme trička a kasičku. A blesk nás postupně rozvezla na benzínky.Já jsem byla společně s Vendou a s Lenkou z Vlkoše v Hodoníně.Ze začátku jsem se trochu bála, ale ani nebylo čeho.Řidiči byli většinou příjemní a i obsluha benzínky byla super.Největší šok ale byl, když Venda umyla jednomu pánovi okno a on jí dal 1000 Kč, to jsme všichni mysleli, že se nám to jen zdá.
Jinak se mi ten den líbil, nemusela jsem být ve škole, ale těch 8 hodin neutíká jak nic a člověk je večer pěkně unavený.Nicméně za rok půjdem zas.

Vybraná částka: 13 994,70 Kč

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..