24 hodin v Brně – komplet

Sesli jsme se v 17:10 na hl.aut zastavce v Ratiskovicich.Jeli jsme autobusem do hodonina a pak vlakem do Brna.Na vlakovem nadrazi nas cekal Hrach. Sli jsme s nim na salinu jeli jsme dń zastavku nemocnice na milosdrnych bratru. zazvonili jsme a bezeli nahoru.HB nam mela stopnout cas, ale zapomnela na to. Po prichodu do bytu nas hrach poslal umyt nohy. U Kakaa to stejne nemelo zadny ucinek, bo si dal ty stejne ponozky. Pak jsme se meli rozhodnout jestli pujdem hledat kesky bo ne.Samozdrejme ze jsme nechteli jelikoz martan vytahl obrovskeho vodara tak se si zapalime ale kdo rekl ze ne? HRACH!!

No tak sme pojedli zahrali nejake hry ovsem vsichni byly na Hracha naštváni, ale po chvilce se to vsaklo. Chystali jsme se na casky ale nakonec z toho seslo. Nechce se nam spat konec. Hrajeme BANG!Dneska jsme dopoledne sledovali Cerveneho trpaslika a ovecku shaun,zahrali sme divoke kachny,bang,6 bere. Po dosledování filmů jsme se konečně chtěli vydat do města, ale dozvěděli jsem se že prý v brně byli romské nepokoje a tak jsme se dívali na internetu zda tomu tak bylo. Na portálu TN.cz se to potvrdilo. Co se dalo dělat? Šli jsme tedy na tramvajovou zastávku před Marťanovým bytem.Jeli jsme salinu na Petrov,od tud jsme se prochazeli mestem az k menze,kde jsme se setkali se samem.Na menze jsme se naobedvali,skoro vsichni si dali kruti rizek.Po obede zacalo prset.A tak jsme utekaly se schovat do muzeaa s technickymy stroji ve kterem jsme stravili 2hodiny udelalo se plno fotek. Po muzeu jsme si to mirili do studenskeho mestecka kde jsme si koupili pizzu.

Vysli jsme o kousek dal na zastavku samozdrejme vsichni nedockavi otevreli krabice a zacali ladovat. Autobusem nam hrach daval prednasky kde co je kde treba pracuje a bydli šamin a tak.Na prestupni zastavce jsme zase otevirali krabice nedockavosti se najest.Pak za nami nastoupila káťa a spolecne jsme jeli do martanoveho bytu.Tak jsme zacali resit penize aby se vse vyrovnalo do nuly.Jelikoz fiš si velmi oblibil martanuv uzasny pocitac zapnul ho a zacal se hrat s fotakem a jeho dost zajimavimi funcemi.Ostatni hrali hry jako Krávy a Kachny.

Po odjezdu z Marťanova bytu jsme jeli sa podívat na Hrachum byt – byl ohedně menší. Poslední co sme ještě nestihly bylo ulovit kešku, tožnás Hrach vyhnal, ale nenašlisme ju. Opul sedmé jsme sa potkyli s Fišovů ségrů, která měla naše lístky navlak a jelisme dom.

Tenhle zapis prubezne zapisovali ucastnici akce:Kakao,Bob,OK,Fiš,Pavlík a Herňa,samozdrejme vse pod urputnym a divne pojasenym vedenim naseho milovaneho vedoucho oddilu Tuláci …Hracha!!…doplnil Fiš:D

 

STOP GENETICKYM POKUSUM NA LIDECH:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..